Concoursfotografie

Op deze pagina vindt u alle foto’s die na te bestellen zijn. Graag ontvang ik de nummers van de gewenste foto’s, dus bijvoorbeeld ‘1051’ of  ‘0983’. Deze nummers zijn te vinden door op de foto te klikken en naar de ondertitel van foto te kijken (desktop aanbevolen). Voor het nabestellen geldt een tarief van 7 euro per foto, waarbij u deze digitaal in optimale kwaliteit ontvangt.

De foto’s op deze pagina mogen uitsluitend gebruikt worden voor het maken van een keuze en het is dan ook verboden om ze te verspreiden via social media.

Verder wil ik graag vermelden dat deze foto’s nog niet af zijn. Op dit moment heb ik geen enkele foto bijgesneden of fijn gecorrigeerd (op licht, contrast, oneffenheden etc.). Het enige wat ik heb gedaan is het aantonen van de sfeer met behulp van een pre-set filter per groep foto’s met dezelfde belichting.

Voor advies, vragen en opmerkingen mag je altijd contact met me opnemen en ik hoor natuurlijk graag met welke foto’s ik aan de slag kan, zodat het eindresultaat zo snel mogelijk bij u terecht is.

Wedstrijd Uden 3 april 2022