Review SaalDigital

Turkije2Als fotografe krijg ik vaak mooie kansen. Laatst kreeg ik de bijzondere kans om een fotoboek van SaalDigital te reviewen. Ik heb ervoor gekozen om in een liggend fotoboek, met een gewatteerde, glanzende kaft met matte pagina’s mijn portfolio te verwerken. Het resultaat was verbluffend.

“Mijn fotoboek van SaaldDigital is vandaag binnengekomen. Mijn eerste indruk: “Wauw!” Ik vind dat de foto’s er zowel qua kleur als qua scherpte prachtig uitkomen. Ook ben ik een grote fan van de naadloze pagina’s en de kwaliteit van de kaft. De supersnelle service, een eenvoudig ontwerpprogramma en de keurige verpakking maken het geheel compleet. Hartelijk dank SaalDigital!” ©BibiBoschfotografie

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s